Zakelijke producten infrarood verwarming

kantoor krijtbord infrarood paneel

Infrarood panelen voor bedrijven

Duurzame infrarood panelen

Voor bedrijven levert HeatXL verschillende soorten infrarood panelen voor kantoren en industriële panden. Wij leveren elektrische heaters voor bedrijven.

Industriële infrarood verwarming voor bijvoorbeeld aan loods verwarming, magazijn verwarming en hal infrarood verwarming. Maar ook voor pluimvee stal verwarming, kapel of kerk. 

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden om jouw kantoorpand of bedrijf te verwarmen met de duurzame en efficiënte infrarood panelen.

Wil je liever direct een industrie verwarming online kopen, bezoek onze shop

Gratis Offerte aanvragen

Infrarood warmtepaneel

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

industriehal mobiele verwarming 2

INDUSTRIELE INFRAROODVERWARMING

Voor elke industrie een verwarmingspaneel

De beste manier om grote loodsen en bedrijfsruimtes duurzaam te verwarmen is door middel van infrarood verwarming.

Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De loods infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen. Wil je meer informatie over industriele verwarming?

hotyoga verwarming infrarood paneel

Hot yoga infrarood verwarming

Speciaal gemaakt infrarood paneel

Naast huis verwarmen met infrarood panelen heeft HeatXL een gepatenteerd hotyoga verwarming systeem ontwikkeld.

Deze verwarming is gemaakt ESG veiligheidsglas welke een oppervlakte temperatuur bereikt van 190 graden Celsius.  Uitermate geschikt voor hotyoga lessen bij 40 graden Celsius.

Uiteraard ook in te zetten voor de populaire Hot pilates lessen en yoga Bikram verwarming. Eenvoudig en snel te bedienen met de geïntegreerde thermostaat. 

Mobiele verwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan