Zakelijke producten infrarood verwarming

warmtepaneel voor hotyoga

Hot yoga infrarood verwarming

Naast huis verwarmen met infrarood panelen heeft HeatXL een gepatenteerd hotyoga verwarming systeem ontwikkeld. Deze verarming is gemaakt ESG veiligheidsglas welke een oppervlakte temperatuur bereikt van 190 graden Celsius. 

Uitermate geschikt voor hotyoga lessen bij 40 graden Celsius. Uiteraard ook in te zetten voor de populaire Hot pilates lessen en yoga Bikram verwarming. Eenvoudig en snel te bedienen met de geïntegreerde thermostaat. 

infrarood warmtepaneel bedrijven

Infrarood panelen voor bedrijven

Voor bedrijven levert HeatXL verschillende soorten infrarood panelen voor kantoren en industriële panden. Wij leveren elektrische heaters voor bedrijven. Industriële infrarood verwarming voor bijvoorbeeld aan loods verwarming, magazijn verwarming en hal infrarood verwarming. Maar ook voor pluimvee stal verwarming, kapel of kerk. 

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden om jouw kantoorpand of bedrijf te verwarmen met de duurzame en efficiënte infrarood panelen.  

INDUSTRIELE INFRAROODVERWARMING

INDUSTRIELE INFRAROODVERWARMING

De beste manier om grote loodsen en bedrijfsruimtes duurzaam te verwarmen is door middel van infrarood verwarming. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De loods infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen. Wil je meer informatie over industriele verwarming?

Vrijblijvende zakelijke offerte aanvragen