Infraroodpaneel

Kinderkamer met infrarood paneel

Warmtepaneel Kinderkamer

Infrarood is kindvriendelijk

Infrarood verwarming kinderkamer biedt aangename warmte in de kamer van je zoon of dochter. Kies een felle kleur voor het warmtepaneel, staat ook nog eens leuk in de kinderkamer. Of een infrarood verwarming schilderij aan de wand. Een krijtbord paneel om op te tekenen.

Kinderen zijn over het algemeen iets gevoeliger voor de luchtkwaliteit dan volwassenen. Infrarood warmtepanelen op de kinderkamer zijn daarom uiterst geschikt. Geen lucht circulatie met rondzwevende stofdeeltje en een juiste luchtvochtigheid. 

Gratis Offerte aanvragen

Infrarood warmtepaneel

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

slaapkamer schilderij infrarood paneel

Warmtepaneel Slaapkamer

Gezond slapen

Infrarood verwarming in de slaapkamer betekent comfortabel genieten van energiezuinige warmte. Een warmtepaneel aan de wand als spiegel of een plafond paneel. Bij plafond montage houd je meer ruimte over op de muren voor een schilderij. Zorg dat je het infrarood warmtepaneel niet direct boven het hoofdeinde plaats.

De voordelen van elektrische verwarmen met infrarood warmtepanelen zijn groot. Ook voor de slaapkamer. Het zorgt voor de juiste luchtvochtigheid tijdens het slapen. Bij het ventileren van de kamer verlies je tevens weinig warmte.

autos-cuba-infrarood-paneel-foto.jpg

Warmtepaneel Woonkamer

Schilderij of foto voor mooi design

Een infrarood verwarming woonkamer is een zuinige en efficiënte manier op deze ruimte te verwarmen.

Infrarood warmtepaneel is in vele soorten verkrijgbaar. Infrarood verwarming spiegel- en krijtbord. Of een paneel van glas of metaal. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Het verbruik infrarood verwarming is zuinig. Het is gemakkelijk geïnstalleerd en onderhoudsvrij. Je bespaart hierdoor per jaar flink op de kosten van verwarming.

Warmtepaneel Badkamer

Snel warm

Infrarood verwarming badkamer zien we vaak in de vorm van een infrarood paneel spiegel. Gecombineerd met een ir warmtepaneel met handdoek beugel.

Geen beslagen spiegel meer na het douchen en ook nog een warme en droge handdoek.

Infrarood verwarming badkamer is zeer geschikt om je een warm gevoel te geven in de badkamer. Je profiteer van een lagere luchtvochtigheid. Schimmel voorkomen met infrarood verwarming in de badkamer.

krijtbord in de keuken infraroodpaneel

Warmtepaneel Keuken

Ook met krijtbord

Infrarood verwarming keuken is een manier om de keuken ook te verwarmen. Deze ruimte wordt namelijk vaak vergeten.

Tegenwoordig zijn de keukens meer dan een plek waar alleen het eten wordt bereid. Het zijn woonkeukens, waar je samenkomt. Om te eten, drinken en voor gezellige warmte met elkaar.

Goed geplaatste, hoogwaardige ir panelen van HeatXL verwarmen de hele ruimte. Ook het eetgedeelte. Een ir paneel kan de hele keuken verwarmen of juist een hoek. Dit is afhankelijk van de inrichting van de keuken en de warmtebehoefte.

Warmtepaneel garage

Hou je garage warm en schimmelvrij

Infrarood panelen in de garage of schuur is perfect in te zetten bijverwarming. Naast bijvoorbeeld de garage heeft ook de bijkeuken vaak maar weinig warmte nodig.

Op de eerste plaats is de warmte behoefte slechts tijdelijk. Daarnaast is de grootte van deze ruimtes beperkt.

Een infrarood paneel is snel geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Ook verkrijgbaar in mobiele infrarood verwarming. 

Verwarming met schilderij of foto

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan